Werkgebieden

Reclamefotografie

In de reclamefotografie gaat het er vooral om ‘het juiste type’ met de juiste uitstraling & look te zijn. Dat perfect past bij een bepaald commercieel product of dienstverlening (lengte is hierbij niet altijd van belang).

Hier liggen de eisen ook wel hoog, maar minder zwaar dan bij de fashionfotografie.

De kans om voor een bekend (internationaal) product te worden gevraagd, is niet ondenkbaar.

 

Modefotografie

Iedereen kent wel modefotografie. In veel tijdschriften staan modereportages: verschillende foto’s die de nieuwe mode van dat moment laten zien. Niet alleen het model en de mode zijn belangrijk, maar juist ook de sfeer van de foto.

Modefotografie is een vorm van fotografie. De bedoeling van deze vorm van fotograferen is het laten zien van mode.

 

Glamourfotografie

Heb je een goed figuur, en sexy, maar heb je net niet de gewenste lengte voor fashion en wil je toch graag opvallen? Misschien is de glamourfotografie dan iets voor jou!

Ook lingerie en bikini vallen hier vaak onder.

 

Figureren als figurant

Als je niet de showbizz in wilt maar wel gewoon een leuke dag wilt hebben dan kun je op het inschrijvingsformulier ook aangeven dat je kunt worden opgeroepen als figurant. Je figureert dan bijvoorbeeld in een film, een tv-serie of een commercial. Daarbij ben je vaak wel helemaal in beeld, maar heb je geen belangrijke rol. Je doet dan wat set-ervaring op en je kan meekijken bij grote films, tv series of commercials, bovendien hou je er ook nog een leuke herinnering aan over omdat je ook op de film staat.

Hoewel het leveren van figuranten niet tot onze kernactiviteiten behoort komt het toch regelmatig voor dat wij aanvragen krijgen hiervoor.

Als onze opdrachtgevers jouw figuur of persoonlijkheid zoeken nemen wij vanzelf contact met je op.

 

Hostesses voor beurzen enĀ evenementen

Hostesses (of promogirls, promotiedames) zijn in onze ogen enthousiaste representatieve gastvrouwen (of heren) die door ons zijn uitgezocht op professionaliteit en uitstraling. Wij leren ze hoe ze het bedrijf, product of dienst van onze opdrachtgevers op een aantrekkelijke en spontane wijze moeten promoten.

Activiteiten waar onze hostesses zich in het verleden voor hebben ingezet zijn:

 • flyeren
 • beurzen
 • recepties
 • congressen
 • open dagen
 • dealershows
 • promotiewerk
 • evenementen
 • prijsuitreikingen
 • marketingshows
 • bedrijfsopeningen
 • klantenbegeleiding
 • garderobeactiviteiten
 • promotie in discotheken
 • productdemonstraties en productpromotie

In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze de producten, diensten of het bedrijf en bedienen ze de gasten van onze opdrachtgevers.

Al onze representatieve hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden zodat ze perfect bij het product of de organisatie van onze opdrachtgever aansluiten.

Tijdens een beurs of evenement zijn onze hostesses het aantrekkelijke en professionele gezicht van de organisatie van onze opdrachtgever.

Goede contactuele eigenschappen en het spreken van meerdere talen zijn vaak een vereiste voor dit werk.

 

Mannequins & dressmen

Onze opdrachtgevers verwachten van een mannequin of een dressman dat hij of zij de juiste lengte en de juiste maten heeft voor de catwalk. Voor dit type werkopdrachten worden er strengere eisen gesteld en wordt er veel van de model verwacht. Deze type opdrachten zijn voor een zeer selecte groep modellen weggelegd.

Een lengte van minimaal 1.72 tot 1.80 , verder gaat de voorkeur meestal uit naar een slank iemand.

Daarnaast is ook de leeftijd belangrijk, de meeste opdrachtgevers zijn op zoek naar mannequins of dressmen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 24 jaar.

En als laatste zoeken ze het liefst mensen met ervaring.