Model worden

Model worden?

My day models probeert aankomende modellen op een vrijblijvende manier te introduceren en te begeleiden in de modellenwereld.

Wij hebben een multicultureel bestand en zijn gespecialiseerd in het online casten en bemiddelen van modellen in de categorieën, figuratie, tv-reclame, promotiewerk, look-a-likes, evenementen, reclame mode fotografie modeshows, maar ook visagie, hairstylisten en fotograven.

Door deze sprankelende samenwerking kunnen er gehele fotoshootings en shows verzorgd worden. Modellen worden vertegenwoordigd door middel van fotomateriaal.

Foto s zijn van cruciaal belang, het is per slot van rekening het visitekaartje van het betreffende model. Dankzij ons aanbod bij my day models kunt u kiezen voor een professionele fotoshooting waarbij u ook gelijk ervaring opdoet als model, en bekijken of we u ergens kunnen inplannen.

Afhankelijk per opdracht kunnen wij u vooraf kenbaar maken wat de verdiensten precies zijn en of je de opdracht wil aanvaarden.

Gaat u met een opdracht akkoord, dan wordt hiervoor een overeenkomst opgesteld, en getekend.

Model inschrijven

U kunt ons bellen of mailen zodat wij hierna contact met u kunnen opnemen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen (inschrijven is gratis). Model verdiensten worden vooraf kenbaar gemaakt!

Gezien my day models zich zeer breed inzet m.b.t. werkcategorieën heeft het bureau allerlei verschillende typen mensen – modellen nodig om aan vraag en aanbod te kunnen voldoen.

Wij selecteren echter wel, indien u in ons inzien niet geschikt bent voor een bepaalde categorie zullen wij dit aangeven. Bedenk dat succes niet gegarandeerd wordt, maar niet geschoten is altijd mis!

Klik hier voor gratis modelregistratie (link volgt nog).